måndag 1 april 2013

Annandag påsk

Jag har haft en lugn och skön helg med nära och kära. Vädret har varit helt underbart och jag fick till och med ut mina pojkar i solen i lördags. Men jag har haft syabstinens hela helgen ändå. Och i kväll kunde jag inte hålla mig från syrummet. Det blev några block till  sonens minecraftgardiner. Det går sakta men säkert frammåt.

I helgen träffade jag min bror  och svägerska. Dom har köpt ett hus och ska flytta in i sommar.
Min svägerska har nu börjat blogga. Hon är väldigt intresserad av heminredning  så bloggen kommer nog att handla mest om det. Här kommer en länk till den: http://husbloggeniobbola.blogspot.se/
Även om jag mest följer sybloggar så ska det bli lite roligt att följa deras resa med sitt nya hus. Kanke blir jag  lite inspirerad och gör något åt mitt kaos här hemma. Men jag är tveksam, det  ju mycket roligare att sy än att städa och fixa.

I kväll sitter jag och bloggar på äldsta sonens gamla dator och lyckas inte få in en enda bild från min mobil. Så jag kollade runt lite i datorn och hittade den här bilden:

Det är en karta över samhället där jag bor och lever mitt liv.
Ha en bra kväll alla vänner.

1 kommentar:

  1. Hej och tack för länken. Givetvis så kommer den handla om inredning. Det du gör med tyg är ett fantastiskt hantverk. Det är bra att någon vill bevara det till eftervärlden.

    SvaraRadera