torsdag 7 mars 2013

Loppisfynd och Amish Star

I går var vi till Örnsköldsvik över dagen. Först åt vi lunch på http://kingsquare.se/
sedan gick jag en liten shoppingrunda på stan. På Röda Korset hittade jag dom här fina broderierna för 10 kr styck och det kunde jag bara inte motstå. Det är två helt kompletta broderisatser med material och ram.

Sedan blev det lite fler småsaker på Pingstkyrkans second hand, bland annat två tunna täcken som jag kommer att använda som mellanlägg i något framtida projekt. Jag köper ofta gamla täcken och återanvänder. Bra och billigt om man vill ha ett lite tjockare täcke och bara ska kvilta väldigt enkelt.

Sedan under källen blev jag färdig  med första stjärnblocket i Smmanfallers BOM http://sammanfaller.blogspot.se/2013/02/tankte-gora-en-stjarn-bom-av-rester.html

Mönstret till Mars månads block hittar du här: http://quilterscache.com/A/AmishStarBlock.html

Mitt block är sytt av tyger som jag färgat själv och svart alltyg från Ohlssons. Jag tror att jag kommer att sy  fler block  med mina "egna tyger". Kan bli ett riktigt  fint täcke så småningom. Sedan ser jag fram emot April och vad Annika hittat för fin block som vi ska sy då.

Solen skiner ute men jag väljer att gå ner i källaren i stället. Har redan varit ute i två omgångar så jag behöver nog inte ha så dåligt samvete för det.

Ha en bra kväll alla kviltvänner.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar