torsdag 30 september 2010

Fiskquilt och rikstäckets årsmöte.


Äntligen är jag klar med fiskquilten och jag är riktigt nöjd. Det jag är mest nöjd med är att jag vågade frihandskvilta bakgrunden. Det gav hela kvilten ett helt annat djup än det skulle blivit utan. Till saken hör att jag gruvat mig så otroligt mycket för just kviltningen. Jag har inte frihandskviltat så mycket än och jag var inte alls säker på att det skulle bli bra. Men jag tog mod till mig och körde på och resultatet blev över förväntan. Nu kommer jag att våga mig på att frihandskvilta fler större projekt.

I morgon åker jag till Ö-vik och rikstäckets årsmöte. Jag ska som sagt gå kurs men även vara delaktig i pop in kurserna på söndag. Sedan ser jag fram emot att bli inspirerad av alla fina kviltar som kommer att visas under helgen. Lite shopping räknar jag med att det blir också.
Sedan ska det blir skönt att lämna man och barn hemma och bara få umgås med andra som är lika quilt och tygtokig som jag
Nu ska jag packa klart och vara lite trevlig med gubben innan det är dags att krypa i säng.
Väl mött i Ö-vik.

9 kommentarer:

 1. Jätteläckert! Ge dig själv en rejäl klapp på axeln från mig och ha så kul i Övik!

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastiskt fin bonad du har sytt. Du är jätteduktig på att frihandskvilta

  SvaraRadera
 3. Superfin! Förstår HELT din "rädsla" för quiltningen. Här är en till som tvekar inför frihandsquiltningen. Men jag ska ta ett djupt andetag och våga endera dagen. Ha det så kul på årsmötet!

  SvaraRadera
 4. Känner du dig som en nybörjare så vet inte jag hur du tänker för det här är ju verkligen hur proffsig som helst. Du är ju superduktig
  Kram från Gunnel Isehag i Hagsätra

  SvaraRadera
 5. Superfin bonad, den skulle vara perfekt hos mig!
  Du är verkligen duktig! Beundrar dig så!
  Ha en kul helg! //BiZen

  SvaraRadera
 6. Din bonad blev urtjusig. Härliga fiskar och superläckra färger du valt. Quiltningen blev superfin. Oj, oj, oj, tänk när jag blir lika duktig som du.
  Ha det så skoj på Rikstäcket.
  Kram Carmen

  SvaraRadera
 7. Åh vad fint! Hoppas du hade kul på mötet.
  Nu har jag en ny tävling så du får komma och kommentera :)

  SvaraRadera
 8. Tack för alla fina ord, det värmer gott.

  SvaraRadera