söndag 2 januari 2011

God fortsättning på det nya året

Jag har idag roat mig med att gå igenom vad jag sytt klar under 2010, hur många UFOn jag har, vilka pågående projekt som ligger i lådorna och vad jag drömmer om att sy 2011

Färdiga projekt 2010:
Mysfilt i stack and slash, fiskquilt, väska till bildvävsram, broderad kudde, penselfodral, broderad snögubbe, crazy quilt, nåldyna, pannlappar, förkläde, grå löpare, duk till E, horoskoptavla, duk till svägerskan, tavla till E, spishandukar, gardin i blockhus, dyna i blockhus, toapappershållare, julduk, väskor, bokmärken, stickad mössa och till sist några block till sysidans julswap.UFON:

Skuggkvilt och hexagontäcke.Sedan finns det en hel del provblock, ofärdiga spishandukar, omonterade broderier, ofärdiga broderier några barnförkläden som inte är helt färdiga. Letar jag tillräkligt länge så hittar jag nog lite mer som inte är färdig och kanske aldrig kommer att bli det heller.

Pågående projekt(vissa helt avstannande och vissa väntas bli färdiga ganska snart.)Grön myskvilt, överkast i blockhus, BOM 2010, broderad stubbe, stort hexagontäcke, broderad tulpan och en julduk.

Planerade projekt:
Två babytäcken, magiska kuber, nessesärer, hjärtkvilt, väskor och några hemliga projekt. Så långt är vad jag planerat men jag vet att det nog kommer att bli lite mer. Har svårt att motstå svappar och andra utmaningar som finns lite här och där ute på internet. Sedan tillkommer det vi ska sy i vår kviltgrupp. Inspiration saknas inte, det gäller bara att sätta fart.

Jag hoppas och önskar att 2011 kommer att bli ett bra år med mycket sömnad, bloggande och social samvaro med andra likasinnade.
Önskar alla en fortsatt trevlig dag.

2 kommentarer:

  1. Det där är lite nyttigt - framförallt att gå igenom sina ufo:n. Det kan ge en spark i baken att ta tag i dem!
    Jag är lite kär i din fiskquilt. =)

    SvaraRadera
  2. Önskar dig massor av härlig sytid under 2011!

    SvaraRadera