tisdag 9 juni 2009

Trädgårdsbilder igenÄntligen är jag ledig. Nu kanske jag hinner med allt jag vill göra. Just nu så är det mycket som ska fixas i trädgården. Tomatplantorna har äntligen kommit i jorden och jag har börjat plantera ut lite i krukor. Det är fortfarande väldigt kallt på nätterna, i helgen hade det varit ända ner mot 3 minusgrader. Så det gäller att täcka ordentligt med fiberduk i kväll och hoppas att det klarar sig. Tagetesen vågar jag inte sätta ut än, de får vänta till efter helgen när gurkplantorna kommer i jorden och växthuset måste tömmas på plantor.

På kvällarna när lugnet har lagt sig i huset så syr jag för fullt. Håller på med ytterligare några förkläden och så fortsätter jag att sy mina blockhus. I torsdags var jag på röda korset och fyndade mer enfärgat blått tyg så nu är det bara att fortsätta att sy.

1 kommentar:

 1. Hej!!
  Tittar in på din blogg och vill tacka för din fina kommentar i min. Tack så jättemycket för den. Blev så glad då jag läste vad du skrev.
  Du har också gjort en massa fina saker.
  Jag kommer att lägga din blogg i mina favoriter, så jag kan följa vad som händer hos dig. Har som morgon nöja att följa en del favoritbloggar. Nu har jag ju även din fina blogg att följa.
  Än en gång tack för dina "goa" ord. Kram Kerstin

  SvaraRadera