söndag 14 september 2014

Söndag 14 september

Hu vad tiden rusar iväg. Redan mitten av september. Vi har njutit av några fina höstdagar här kring Umeå. Maken har gått kantarellsökskurs med Anakin. I fredags hittade han sina första riktiga kantareller ute i skogen. Å så stolt och glad vi blev. Idag gick vi ut till samma ställe och det tog inte många minuter innan nosen var i backen och han hittade kantareller. Sedan gick vi vidare i skogen och fann superfina lingon. Jag känner mig så rik när jag kan ta tillvara på vad naturen bjuder på.
När vi kom hem från skogen åkte vi till vallokalen och röstade. Jag tycker att det är viktigt att rösta även om jag inte är så insatt i alla politiska frågor. Maken däremot är aktiv lokalpolitiker så han tillbringar kvällen på partiets valvaka. Själv sitter jag i syrummet och försöker kvilta klart Lappskojs utmaning. Den borde ha varit klar för länge sedan men av någon underlig anledning så har den blivit liggande.
Nu börjar Rikstäckets årsmöte närma sig. Om tre veckor hoppas jag att vi ses i Umeå på Dragonskolan. Jag tror det kommer att att bli en supertrevlig helg. Tänk att få visa alla nära och kära vad vi håller på med i Lappskoj och Rikstäcket. Och så ska jag shoppa!!

Ha en trevlig kväll alla vänner.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar