söndag 28 september 2014

Lördag kväll eller söndag natt.

Men om jag inte skyndar mig med det här inlägget hinner  det bli söndag. Som den nattskata jag är så är det väldigt, eller rättare sagt helt omöjligt att komma i säng på kvällarna. Jag blir som mest kreativ på kvällarna och har svårt att sluta med det jag håller på med.

Jag har sytt hela dagen, bara kommit upp ur källaren för att se till att jag och barnen får i oss mat. Nu tar jag igen den förlorade symestern. Äntligen kan jag ge mig hän bland mina tyger.

Övrig tid går åt till att  få allt klar till årsmötet. Allt handlar  om Lappskoj och rikstäckets årsmöte nu. HAr vi tänkt på allt, har jag glömt något etc. Många tankar och funderingar snurrar i huvudet.

Jag är på bild i Rikstäckets tidning. Jag är hon med ljust hår längst till vänster i bild. Som vanligt blundar jag på alla foton som tas av mig. Men det kan jag leva med. Har skrivit om det på vår blogg.
http://lappskojumea.blogspot.se/
Ja som jag förstod så han det bli söndag innan jag var klar. Så jag får önska alla en trevlig söndag.

5 kommentarer:

 1. Söndag? Det står att inlägger är gjort kl 15.04. Kolla din tidsinställning på bloggen. Den finns under Inställningar/Språk och formatering.
  Lycka till på Rikstäckets årsmöte.

  SvaraRadera
 2. Ovanstående kommentar gjordes kl 13.38, inte 04.38

  SvaraRadera
 3. Hoppsan, det har jag helt missat. Måste genast ändra inställningarna. Tack snälla för att du gjorde mig uppmärksam på det.

  SvaraRadera
 4. Jag inställt på Stillahavstid, Ganska långt bort från Umeå

  SvaraRadera
 5. Ser fram emot Årsmötet i Umeå, vi syns med glädje kommer fredag fm.
  Må så gott

  SvaraRadera