fredag 28 december 2012

En kreativ familj

Jag hade tydligen varit snäll i år för jag fick också några julklappar. Extra roligt är det att få något som dom själv har tillverkat. Av barnens farmor fick vi hemgjorda grytunderlägg. Dom är vävda i vävstol med grovt garn och pinnar som inslag. Jättefina är dom. Måste bara se till att Anakin inte kommer åt dem får då är det nog inte så mycket kvar. Min svärmor är lika handarbetsintresserad som jag. Det var hon som drog med mig i  Lappskoj för några år sedan. Det är så roligt att vi delar samma intressen.



Av min mamma fick vi hemstickade disktrasor. Nu glömde jag att fråga vilket garn hon använt men det är jättemjukt och ska gå att tvätta i 60 grader. Det var  min mamma som lärde mig att sticka. Hon har alltid stickat mycket i hela sitt liv. Allt från fina tröjor till raggsockar. Sedan så väver hon också en hel del.  Så handarbetsintresset  och kreativiteten  fick jag med mig hemifrån. Min pappa började måla i olja och akvarell när han blev äldre. 




Nu ska jag sätta lite fart här hemma och städa undan inför helgen. Sedan laddar jag med lite sömn inför kommande nattjobb. 
Önskar alla en riktigt trevlig helg..

1 kommentar: