fredag 30 december 2011

Summering av syåret 2011 och utmaning inför 2012

Året går mot sitt slut och jag sitter och funderar på hur det här syåret egentligen blev. Jag inser att jag faktiskt sytt en hel del fast det inte känns så. Det har blivit några babytäcken, ett par gympapåsar, pyttetäcken och en hel del annat smått och gott. Jag har fortfarande en hel del ufon liggande och en massa projekt som jag vill genomföra. Den krassa verkligheten är att jag syr mer i huvudet än jag syr på riktigt. Men det hoppas jag att det ska bli ändring på nu till 2012. Jag ska verkligen försöka prioritera att sy, det är just det som jag behöver för att koppla av från min lite galna men underbara familj.
För att öka på min motivation 2012 har antagit en utmaning som
http://majasparadis.blogspot.com/2011/12/min-tanke-infor-2012s-utmaning.html
har lagt upp på sin blogg.
Den går ut på att man varje månad ska prova att sy något projekt ur en kvilttidning som man har hemma. Jag har en hel del tidningar liggande och jag vet att där finns det många projekt jag gärna provar att sy. Får se om jag orkar hela vägen men jag ska göra ett försök i allafall.

I kväll blir det trevlig samvaro med goda vänner och så laddar vi för nyårsfirande och 11 års kalas i morgon.
Ha en trevlig kväll alla goa vänner.

1 kommentar:

  1. Gott nytt år! Känner igen det där med att sy mer i huvudet än på riktigt. det händer att jag letar efter saker som jag sytt tills jag inser att jag inte gjort det ännu :-)
    Kram inför det nya året!

    SvaraRadera