lördag 20 februari 2010

Inte mycket sytt i veckan.

Jag förstår inte var tiden tar vägen, jag har varit ledig men ändå har det inte blivit något sytt. Jag har skurit till lite bitar till min BOM men inte åstadkommit att sy i hop dem. Idag fick jag ett ryck och la ut alla blockhusrutor på sängen för att se om det skulle räcka till ett överkast till en enkelsäng. Blocken räcker och det blir till och med några över till nästa täcke. Nu ska jag bara fundera på hur jag ska sy i hop dem. Så som jag la ut dem på prov blev ganska bra men jag ska prova några andra varianter innan jag bestämmer mig.
Att det blivit lite sytt på kvällarna beror nog på att jag fastnat framför tvn nu när det är OS. Jag gillar all skidåkning, både utför och på längden och det har ju varit riktigt spännande vid flera tillfällen.
I kväll ser jag melodifestivalen med barnen och i morgon ska jag på loppis.
Ha en bra kväll.

3 kommentarer:

  1. Vilka härliga blockhusrutor du har gjort!! Det ser helt underbart ut, ser framemot att få se andra varianter också! Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Åh, så fint med blockhusrutor! Gillar den färgkombinationen.

    SvaraRadera
  3. Snygga block! Det finns ju massor av varianter att lägga dem. Ett kärt besvär, men det kan vara attans så svårt att bestämma sig.

    SvaraRadera