onsdag 3 februari 2016

Äntligen en egen dator som verkar fungera

Hej alla vänner. Min bloggtorka beror till största delen på att jag den senaste tiden tvingats dela dator med maken. Och han har varit sjukskriven för utbrändhet och mest suttit och kollat på film på datorn. Men nu har han varit snäll och sparkat igång den yngsta sonens dator som han inte använder längre. Så nu har jag en egen dator i syrummet igen. Den jag hade tidigare ville inte göra som jag ville och det är det mest irriterande som finns. Men nog om det.

Jag har pysslat på ganska bra den sista tiden. Det har blivit några fler sockar i Rusta garnet och så är den ena Pettersockan färdig och den andra är på gång. Och så har jag fäst alla trådar i bak och framstycket på min kofta. Den ligger nu under fuktiga handukar för att börja sys i hop.
Och det allra roligaste, jag har sytt en ryggsäck. Äntligen vill jag bara säga. Det blev en liten ryggsäck till min mamma som fyllde år i Januari. Jag är så nöjd, den blev precis som jag tänkt mig. Har inte haft något mönster utan snott lite här och där från mönster på nätet.Nu är det dags att gå och lägga sig. Ha det bra alla vänner.


1 kommentar:

  1. Fin socka du har där och ryggsäcken är ju bara för tuff!!!!!! :o)

    SvaraRadera