måndag 6 oktober 2014

Pustar ut efter en intensiv årsmöteshelg och kviltmässa i Umeå. Det har varit en fantastisk helg med många besökare. Jag är så glad att vi fick möjligheten att sätta Umeå på kviltkartan. Det är ju stört omöjligt att förklara för  nära och kära vad som är så fantastiskt med Rikstäckets årsmöte. Det måste upplevas på plats. Nu är det många intryck som ska sorteras och vi i Lappskoj måste fundera på hur vi ska möta upp det stora intresset som verkar finnas. Men det gör vi så gärna, vi vill ju sprida vår hobby till fler.


Dagens bilder är det jag sydde klar till mässan. Kvilten med flygande gäss var vår utmaning i sygruppen. Den lilla väskan hade jag på mig under helgen och  stora väska  är sydd av IKEA tyger. Den lilla hjärtbonaden är inspirerad av kursen jag gick för Ingrid Agering på årsmötet i Östersund.


Eftersom det är Måndag  länkar jag till Visa och berätta hos Bambi syr

Ha en trevlig kväll alla vänner

3 kommentarer:

 1. Underbara quilltbilder du INSPIRERAR oss med idag!!Jag är så glad att läsa att intresset för våran underbara hobby är på topp för det är just detta jag vill verka för med min blogg och länken Visa och Berätta måndag!!Tack för du länkar till den!!!Bambikram

  SvaraRadera
 2. Förstår att ni haft det körigt med årsmötet, men det brukar bli bra i slutändan. Fina saker du visar upp idag, speciellt Flygande Gäss-kvilten!

  SvaraRadera
 3. Hjärtbonaden är min favorit av dessa alster -jättefin!
  Kul att mötet gick bra!

  SvaraRadera