onsdag 21 november 2012

Ny väska

Nu duggar inläggen tätt här i bloggen och det känns bara bra. Det är helt underbart att vara tillbaka i bloggvärlden igen. Det kanske är så att var sak har sin tid, i somras behövde jag fokusera på annat som hundträning och familjen. Men nu när mörkret lägger sig så är det mysigt att sitta inne och sy och läsa alla fina bloggar.

I våras var jag med i  http://majasparadis.blogspot.se/ tidningsutmaning. Nu lyckades jag inte fullfölja den utmaningen,  men väskan jag påbörjade då är nu äntligen klar. Mönstret hittade jag i Fat Quarter nummer 1211. Väskan var jätterolig att sy även om det blev lite strul på slutet. Jag lyckades inte klura ut hur jag skulle sy i hop den enl mönstret så jag gjorde en egen variant. Blev kanske inte lika snyggt invändigt i väskan men på utsidan ser då jag ingen skillnad.

Mönstret är gjord av Mossbyquiltshop och dom har en en fin sida med en del gratismönster. http://www.mossbyquiltshop.se/

Idag ska vi in till stora staden och fylla upp förråden igen. Kanske blir det en liten sväng in på Ohlssons Tyger för att kolla om dom fått hem något nytt.
Önskar alla en riktigt bra dag.


3 kommentarer:

 1. Det var en härlig väska Du har sytt, tycker jag. Och ett kul sätt som Du har kviltat den på. Det var fint!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Vilken fin väska du sytt!
  Jag har dina grytlappar som prydnad i köket, tänker på dig och beundrar dom!
  Kram och ha det gott! //BiZen

  SvaraRadera
 3. Jättefin mossbyväska. I vår kviltgrupp är vi några som sytt den också!

  SvaraRadera