måndag 7 maj 2012

Nu

Snabb uppdatering om vad som händer i Kickelinas sylya : ingenting. Jag har inte använt symaskinen på två veckor förren i går kväll. Då försökte jag mig på att laga äldsta sonens jeans men det gick inte så bra. Jag var för trött för att upptäcka alla misstag jag gjorde, hade ingen trådspänning så allt trasslade och dessutom fick jag massa tyg emellan som inte skulle vara där. Så det var bara att sprätta, och gå och lägga sig. Men skam den som ger sig. I morse stega jag upp lite tidigare och lagade dem utan problem.
Så  kan jag konstatera att det inte blev någon färdig utmaning för April månad, men nu tar jag nya tag och satsar på att få något klart i Maj.

En rolig sak som hände i går när vi var på hundutställning var att jag fick två beställningar på hundtäcken. Det var två stycken som blev så förtjust i Anakins täcke att dom ville ha ett likadant. Och så ville dom att jag ska ta med och visa det på spårkursen i morgon. Hur jag nu ska hinna sy dom det vet jag inte men jag får väl sparka gubben lite lätt i baken så han sätter fart med allt annat som ska göras här hemma.
Lite roligt att göra något som man verkligen vet är egen design.

Eftersom det inte blir något nytt sytt som jag kan visa så får ni hålla tillgodo med en hundbild.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar