fredag 11 september 2009

Symaskinen lagad

Jag fick hämta min symaskin idag och enligt försäljaren så skulle den vara fixad. När jag nu i kväll skulle prova att frihandsquilta så trasslar den fortfarande. Jag blir så trött och less på det här så nu vet jag inte vad jag ska göra. Måste ringa butiken på måndag igen, problemet är att buktiken ligger 7 mil härifrån och jag vet inte när jag kan åka ner i gen. Den går att sy raksöm med så jag får väl sluta bort den där frihandsquiltningen. Det känns inte alls bra just nu.


Det som däremot känns riktigt bra är att gå i genom semesterbilderna och välja ut vilka bilder som jag vill göra riktiga kort av. I brist på sybilder så lägger jag ut lite mer bilder från Alanya.

Första kvällen gick jag och maken på SPA. Det var helt underbart. Vi fick bada bastu, bada turkiskt bad och sedan få massage. I två timmar blev vi ompysslade och det kändes riktigt lyxigt.

Det här är en bild från Cleopatrastranden.

2 kommentarer:

 1. Nä, så trist med mer symaskinstrassel! Nästa gång får du packa upp den i butiken och provsy så du slipper köra fram och tillbaka.

  Ha en trevlig kväll med dina fina semesterbilder!

  SvaraRadera
 2. Fy vad trist med symaskinen...Hoppas att det löst sig utan långa resor.
  Stranden ser helt underbar ut, jag förstår att ni haft det skönt. Kul att kunna "återuppleva" en del med hjälp av foton...:)
  Ha det gott!!!

  SvaraRadera