fredag 22 april 2011

Award

Oj vad tiden går fort. Den här veckan bara rusade iväg. Barnen har påsklov så det har inte blivit så mycket tid över för mig.


Nu ska jag försöka svar på frågorna som följe med Awarden jag fick av Pumlans flitiga fingrar.
1. Länka till givaren har jag redan gjort i mitt förra blogginlägg.
2. Skicka awarden vidare till 5 andra bloggar. Eftersom den här awarden snurrat runt på flera bloggar så väljer jag att inte skicka den vidare.

3. Svara på 5 frågor.

Varför började jag blogga?

Jag hade börjat läsa lite bloggar och tyckte att det såg roligt ut så jag ville ha en egen blogg. För mig är det ett sätt att dokumentera mitt skapande och för att kunna gå tillbaka och se hur jag utvecklats. Sedan ger det mig så otroligt mycket, jag har fått nya vänner ute i cyberrymden och det gläder mig mycket.

Vilka bloggar jag följer?

Jag har några favoriter som jag försöker följa men det går lite i perioder hur mycket bloggar jag läser. Ibland blir det mer och bland mindre. Jag har lärt mig så otroligt mycket genom att läsa bloggar och det är en fantastisk inspirationskälla.

Favoritfärg?

Blått. Jag väldigt svårt att motstå blåa tyger.

Favoritfilm?

Jag ser inte så mycket film men en film som jag tycker var helt underbar var Broarna i Madison County med Maryl Streep och Clint Eastwood i huvudrollerna.

Vilket land skulle jag vilja besöka och varför?

Jag gillar och resa så det finns många länder jag skulle vilja åka till. Måste jag välja ett land så blir det Island. Jag vill se islandshästarna i deras naturliga miljö och så vill jag bada i de varma källorna.

Till sisit önskar jag alla en rikgit GLAD PÅSK

2 kommentarer:

  1. Nä, du vill åka till Taiwan och handla tyg!

    SvaraRadera
  2. Hur kunde jag glömma bort det. Det är ju min drömresa.

    SvaraRadera